Welkom op de homepage van Ella en Erik. Klik hier voor een artikel in De Kempenaer

Op deze zelfgemaakte site kan je over onze fantastische en onvergetelijke zeilreis (2010-2013) lezen. We willen jullie laten genieten van de vele mooie momenten die wij hebben mogen ervaren. Er zijn vaak honderd redenen om iets niet te doen, maar juist die ene reden om het wel te doen zou al genoeg moeten zijn. Het zou toch heel treurig zijn als je spijt krijgt van dingen die je niet hebt gedaan, want van alle dingen die je wel doet kun je uiteindelijk alleen maar iets van leren. Klik rechts maar eens op de nieuws-button.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zin in een inspirerende presentatie?

In Augustus 2013 hebben we onze schitterende reis beeindigd. We willen de mooie en minder mooie momenten van onze reis met jullie delen door middel van het geven van presentaties met mooie beeldmateriaal. Sommige foto's zult U herkennen van de website maar daarnaast tonen we vele nieuwe prachtige foto's. Een boeiende multiculturele voorstelling met voor ieder wat wils en natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen.

Of we nu presenteren voor bedrijven, voor clubhuizen, watersporters, niet watersporters, scholen, in privé sfeer of voor bejaarden. Voorafgaand aan de presentatie kan een gesprek plaats vinden waarbij U uw wensen aangeeft en wij een presentatie op maat kunnen verzorgen.

De presentatie duurt maximaal 2 keer drie kwartier, onderbroken door een pauze. Een kortere presentatie is natuurlijk ook mogelijk.

De kosten bedragen € 350,00 met een reiskostenvergoeding van € 0,40 per kilometer vanaf Reusel. Bedragen zijn exclusief BTW.

Voor informatie of boekingen kunt U hier contact opnemen.

Ben u van plan met vakantie te gaan naar Gambia? Klik hier als u een interessante rondleiding wilt bij Georgetown. Ook voor andere rondleidingen is Mamud als betrouwbare gids aan te bevelen.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na de reis gaat het leven weer verder:

Erik heeft erg veel recherche-ervaring opgedaan in zijn meer dan 30 jarige loopbaan bij de politie. Als senior tactisch rechercheur bij Politie Brabant Zuid Oost kreeg hij te maken met alle facetten van het opsporingsonderzoek en heeft hij diverse functies vervuld bij verschillende rechercheafdelingen. Onder andere fungeerde hij als onderzoeksleider in grotere onderzoeken die resulteerden in succesvolle resultaten. De 'speurzin' bleek hem in zijn bloed te zitten en door vele specialistische (interne) opleidingen werd zijn professionaliteit aangescherpt.

Tijdens deze ondernemende reis is het idee ontstaan om bij terugkomst zijn expertise te gebruiken bij het oprichten van Mira Recherche & Adviesbureau.

Bezoek hiervoor de website:www.mira-recherche.nl